Rio Ferdinand gør comeback for England

14. marts 2013 17:26 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Rio Ferdinand gør comeback for England
Billede mangler

Flere måneders snak om at vende tilbage til det engelske landshold, selvfølgelig krydret med godt spil på banen, har nu båret frugt for Rio Ferdinand.

 

Manchester United-anføreren er nemlig udtaget til landsholdet efter en pause, som har varet siden juni 2011.

Det beretter flere engelske medier, deriblandt The Guardian.

Udtagelsen kommer som følge af flere spørgsmålstegn hos de normale førstevalg i landstræner Roy Hodgsons trup.

Helt ude er skadede Phil Jagielka og Joleon Lescott, mens der er stor tvivl om Gary Cahills form.

Roy Hodgson forsikrer dog, at 34-årige Rio Ferdinand ikke med på en badebillet, men sagtens kan gøre sig gældende til VM i Brasilien næste år.

– En spiller af Rios kaliber og med hans alder behøver du ikke at bringe ind i en trup som back-up. Du tager ham med, fordi du vil gøre holdet bedre og have en større chance for at vinde, siger Roy Hodgson til The Guardian.

Det er ellers ikke engang et år siden, at Rio Ferdinand havde kastet drømmen om et comeback i skraldespanden, da der senest var mange skader i midterforsvaret hos England.

Efter seneste landsholdsudtagelse sagde han således: 

– Du er nødt til at sige, at det engelske landshold nok er et overstået kapitel for mig. Når jeg nu ikke blev udtaget, specielt med tanke på skaderne, så er det usandsynligt, at jeg bliver udtaget en anden gang.    Men nu kan Rio Ferdinand altså gøre sig klar til kampene mod San Marino 22. marts og Montenegro fire dage senere.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu