Ferdinand vil tilbage på landsholdet

5. februar 2013 16:10 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ferdinand vil tilbage på landsholdet
Billede mangler

34-årige Rio Ferdinand har ikke spillet en landskamp for England siden 2011, hvor han blev droppet af landstræner Roy Hodgson.

 

Udadtil bedyrede Hodgson, at hans fravalg af Rio Ferdinand var sportsligt begrundet, men Ferdinands fravær afværgede meget belejligt en potentiel konflikt mellem United-spilleren og Chelseas John Terry, der på det tidspunkt var under beskyldning for at være kommet med racistiske udtalelser rettet mod Rio Ferdinands bror, Anton.

John Terry blev efterfølgende frikendt ved en civil domstol, men dømt for racisme af det engelske fodboldforbund, FA

Forholdet mellem Ferdinand og Roy Hodgson fik ydeligere krydderi, da nogen hørte landstræneren sige til medpassagerer i et undergrundstog i London, at Rio Ferdinands karriere var forbi. Noget landstræneren først benægtede, men siden undskyldte.

Nu synes i hvert fald Rio Ferdinand at være klar til at slå en streg over fortiden. Ifølge bbc.co.uk er United-profilen klar til at pakke sin taske og tage direkte i landsholdslejren, hvis han igen bliver indkaldt til Englands landsholdstrup.

– Jeg er ikke anderledes end andre. Jeg elsker at spille for England, fastslår Rio Ferdinand ifølge bbc.co.uk.

34-årige Rio Ferdinand har spillet 81 landskampe indtil videre for England. Den seneste var på Wembley i en EM-kvalifikationskamp mod Schweiz i 2011.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu