ANNONCE

Risikerer fængsel for at glemme biblioteksbøger

5. november 2019 22:43 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

En kvinde var så lang tid om at levere to bøger tilbage, at biblioteket gik til politiet.

Risikerer fængsel for at glemme biblioteksbøger
Man skal huske at aflevere sine bøger tilbage. Genrefoto.

En kvinde fra Michigan, USA, fik en dag en virkelig dårlig nyhed af sin chef; hun var efterlyst af politiet.

Kvinden hedder Mindy Jones, og hun stod faktisk til at blive forfremmet af sin chef. Da chefen undersøgte Mindys baggrund, stod det klart, at politiet havde en føler ude efter hende.

Artiklen fortsætter under videoen

Faktisk står den 27-årige kvinde til tre måneder i fængsel eller en bøde på over 3000 kroner. Forseelsen? Hun har et udestående med et bibliotek, der har meldt hende til politiet, fordi hun ikke har leveret to bøger tilbage.

– Jeg synes, det er en kende ekstremt for to biblioktesbøger. Jeg arbejder fuld tid, og jeg har et barn. Jeg står for huset, og jeg kan altså ikke tage fri fra arbejde for at aflevere to bibliotek, siger Mindy Jones til USA Today.

Det hører dog med til historien, at bøgerne faktisk ér blevet afleveret. Bare ikke til tiden.

Mindy afleverede bøgerne for et halvt år siden, og siden hun ikke fik en bøde, eller på anden måde at vide, at hun havde et mellemværende med biblioteket, gik hun ud fra, at der var styr på sagerne.

Det var der altså ikke, og siden Mindy havde bøgerne ligge i så lang tid, at biblioteket anså dem for værende stjålne, blev det altså til en politisag.

Det er uvist, om Mindy Jones faktisk ender med at skulle i fængsel, eller om hun ender med at betale en stor bøde for at have udeladt at aflevere de to bøger til tiden.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu