Robben: Vi vil gerne undgå Dortmund

10. april 2013 23:24 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Robben: Vi vil gerne undgå Dortmund
Billede mangler

Bayern München vandt 2-0 på udebane over Juventus, og da de nykårede tyske mestre også havde vundet den første kamp med 2-0, var der ikke for alvor tvivl om, at de kvalificerede sig til semifinalen i Champions League.

 

Her venter enten FC Barcelona, Real Madrid eller Borussia Dortmund. Men selvom Bayern slutter over Borussia Dortmund i Bundesligaen i denne sæson, er Bayern Münchens Arjen Robben ikke glad for udsigten til at møde de blå-gule.

– Vi vil gerne undgå Dortmund, for jeg synes ikke, at det skal være en rent tysk og en rent spansk semifinale. Men vi kan ikke selv vælge, og vi må tage det hold, vi får. Desuden tror jeg, at det er de fire stærkeste hold i turneringen, der er i årets semifinaler, sagde Arjen Robben efter kampen ifølge BBC.

Han var svært godt tilfreds med præstationen i onsdagens kamp.

– Når man kommer her til Torino og vinder 2-0 over Juventus – der er ubesejret her i jeg ved ikke hvor mange kampe – så er det en god præstation, sagde Bayerns hollandske kantspiller.

– Navnlig skal man tænker på, at Juventus normalt er meget stærke i forsvaret, og vi dominerede faktisk kampen i anden halvleg, sagde Arjen Robben.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu