ANNONCE

Rocker efterlyses internationalt for drab

26. november 2019 13:17 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den danske Hells Angels-rocker Hasan Okutan efterlyses internationalt ved navn og billede i forbindelse med en drabssag.

Den 4. maj 2019 blev den 36-årige eksrocker Thomas Josic dræbt på Løvevej i Rødovre.

Siden har Københavns Vestegns Politi efterforsket sagen, der har ledt dem på sporet af en 30-årig rocker. Det kom frem, da Københavns Vestegns Politi efterlyste manden efter flere ransagelser, der blev gjort i forbindelse med sagen.

Artiklen fortsætter efter videoen

Nu er efterlysningen opdateret med identiteten på den rocker, som politiet efterlyser i drabssagen. Det skriver Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Ultimatum til 30-årig rocker

Onsdag den 20. november foretog Københavns Vestegns Politi en lang række ransagninger på flere adresser i forbindelse med drabet på den 36-årige Thomas Josic, der blev skudt.

I den forbindelse kom det også frem, at politiets mål var at finde frem til en 30-årig rocker, som mistænkes at være indblandet i drabssagen. Han blev efterfølgende efterlyst, da han ikke blev fundet ved ransagninger.

På daværende tidspunkt gav Københavns Vestegns Politi den 30-årige rocker et ultimatum.

– Vi vil opfordre manden til at melde sig til dansk politi. Hvis ikke det sker, kan det blive nødvendigt at efterlyse ham offentligt, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose fra Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Efterlyses offentligt

Da det ikke er sket, har Københavns Vestegns Politi tirsdag efterlyst den 30-årige rocker offentligt.

– I sidste uge oplyste vi, at vi ville offentliggøre navn og billede på den 30-årige, hvis han ikke meldte sig til politiet. Det er ikke sket og derfor efterlyser vi ham nu offentligt, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose.

Det er den 30-årige Hells Angels-rocker Hasan Okutan, som politiet leder efter. Han er mistænkt for at stå bag drabet på den 36-årige eksrocker, der tidligere har været medlem af Hells Angels og Bandidos.

Hasan Okutan er fængslet in absentia.

Særlige tatoveringer

Efterlysningen er ikke kun gældende i Danmark men også internationalt, da politiet er af den overbevisning, at den 30-årige Hells Angels-rocker befinder sig i udlandet.

Hasan Okutan er af tyrkisk oprindelse, 180 centimeter høj, kronraget og har et mørkt fuldskæg. Han er muskuløs af bygning.

Rockeren har på venstre bryst tatoveret 13:3, mens han på højre bryst har tatoveret et håndaftryk. Desuden har han også tatoveringer på begge underben.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakt Københavns Vestegns Politi på 4386 1448.

Vidner på flugtruten

Men den formodede gerningsmand bag skuddrabet er ikke det eneste, der efterlyses i sagen. Københavns Vestegns Politi har tidligt i sagen oplyst om en sort Audi SQ5 3,0, som blev brugt til at flygte fra gerningsstedet.

Senere blev den fundet på Stærkendevej i Hedehusene, hvor den var brændt af.

Politiet håber på, at vidner, der har set bilen, kan hjælpe dem videre i efterforskningen af drabssagen.

– Vi har fået flere gode henvendelser, men vi søger stadig vidner, som set den sorte Audi SQ5 lørdag aften ved 22-tiden i området ved Løvevej i Rødovre eller ved Stærkendevej i Hedehusene ca. kl. 22.20. Hvis nogen har set bilen i dagene frem til den 4. maj, omkring drabstidspunktet eller på flugtruten mellem Rødovre og Hedehusene, er vi også meget interesserede i at høre om det, sagde efterforskningsleder Henrik Hougaard da i en pressemeddelelse.

Flugtbilen blev meldt stjålet fra et parkeringshus på C.F. Møllers Allé i Ørestaden, altså på Amager i København.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu