ANNONCE

Rockere ville bombe afhoppere

1. august 2012 17:51 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Rockere ville bombe afhoppere
Billede mangler

Et kilo sprængstof, en detonator og skudsikre veste lå i en bil, da to danske Bandidosrockere og en svensk tog færgen fra Gedser til Rostock.
Svensk politi tippede deres tyske kolleger om rockerne, som nu er fængslet for et bombeattentat.
Det skriver den tyske avis Tagesspiel.
De tre rockere ville ifølge tysk politi hævne sig mod afhoppere fra rockergruppen i Berlin. Her er den tidligere leder af Bandidos og flere medlemmer nemlig hoppet over til ærkerivalerne fra Hells Angels.
Anholdelserne skete i juli, men blev først offentliggjort onsdag af tysk politi. De tre rockere er stadig i politiets varetægt, og de udsete ofre er under observation.
Den ene dansker tilhører ‘nomads-gruppen’, der ikke hører under en bestemt afdeling i Bandidos. Den anden dansker har løsere tilknytning til rockergruppen, mens svenskeren er i Bandidos’ afdeling i Helsingborg.
De to rockergrupper har været på kanten af krig i længere tid i Berlin, og attentatet viser ifølge tyskerne, at konflikten nu går på tværs af landegrænser. Ordren om at dræbe afhopperne skulle være givet på højeste niveau i Bandidos.
Tidligere har Hells Angels udstedt en krigserklæring. Her skriver de, at de ikke tolererer andre end Hells Angels i den tyske hovedstad.
Tysk politi har af flere omgange lavet kæmpe ransagelsesaktioner mod kendte rockeradresser.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu