Rockeropgør i Hvidovre: 51-årig mand ramt af jernstang

27. april 2012 09:08 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Rockeropgør i Hvidovre: 51-årig mand ramt af jernstang
Billede mangler

Torsdag aften blev en mand slået ned med en jernstang og stukket med en skruetrækker i et muligt rocker-relateret opgør på Hvidovrevej.
 
En 51-årig mand blev torsdag aften kørt på skadestuen, efter han blev overfaldet i et slagsmål i Hvidovre.
 
– Vi får en melding om, at der er slagsmål mellem mindst fire personer på Hvidovrevej. Det er formentlig rockerrelateret, siger vagtchef Michael Bundgaard fra Københavns Vestegns Politi.
 
– Der bliver slået med en jernstang og stukket med en skruetrækker mod en mand, der befinder sig i en kiosk på stedet,
 
Den 51-årige er ikke kommet slemt til skade ved overfaldet, men han måtte alligevel tilses af lægerne.
 
– Han har fået et enkelt slag med jernstangen over det ene knæ. Men det er overfladiske skrammer, siger Michael Bundgaard.
 
Politiet mistænker den ene part i slagsmålet for at have tilknytning til rockergruppen Bandidos. Vestegnens betjente er dog lidt mere usikre på den anden part.
 
– Der har været noget uro i vores kreds mellem Bandidos og Hells Angels samt deres støttegrupper. Men om det er dem, må efterforskningen vise, siger vagtchefen.
 
Onsdag stødte to grupper af rockere fra Bandidos og Hells Angels’ støttegruppe AK81 sammen på en tankstation i Rebæk Søpark i Hvidovre. Her angreb rockerne hinanden med køller, og politiet anholdt 11 personer.
 
– Den sag efterforsker vi stadig. Om der er en sammenhæng mellem de to slagsmål, ved jeg ikke endnu, siger Michael Bundgaard.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu