ANNONCE

Rod Stewart afslører: Jeg har kræft

16. september 2019 13:19 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Den 74-årige superstjerne afslører en årelang kamp mod kræft.

En af de helt store har trådt frem og fortalt en hjerteskærende fortælling. Det drejer sig om den 74-årige musikalske legende Rod Stewart, som har afsløret, at siden februar 2016 har været diagnosticeret med prostatakræft.

Den dystre melding kom efter et rutinetjek ved lægen tilbage i februar 2016. Men det er først nu, at musikeren har valgt at dele sin dystre hemmelighed med offentligheden.

Rod Stewart fortalte om sin sygdom ved et fundraising-arrangement i Surrey sammen med sine tidligere bandmedlemmer fra Faces, Kenney Jones og Ronnie Wood. Til arrangementet fortalte Rod Stewart, at sygdommen er aftagende, fordi den blev opdaget relativt tidligt i forløbet.

Og for musikeren er opfordringen klar til alle mænd.

– Drenge, I er virkelig nødt til at tage til lægen. Ingen ved det, men jeg synes, at det var på tide, at jeg fortalte det til alle. Jeg har det bedre, ganske enkelt fordi det blev fanget tidligt. Jeg har så mange tests, lyder det fra superstjernen ifølge Sky.

En familiemand

Rod Stewart er på alle måder en særlig karakter i den musikalske historie, hvor han er blevet kendt for sin store energi på scenen og vanvittige katalog af stærke hits.

Men væk fra scenen er Rod Stewart mindst lige så kendt for sine mange kvindelige bekendtskaber. Han har nemlig otte børn med i alt fem forskellige kvinder.

Det første barn blev født tilbage i 1963, mens han senest blev far i 2011.

Den anslås at Rod Stewart er blandt de 20 rigeste mennesker i den britiske musikindustri med en anslået formue på 180 millioner pund – hvilket svarer til godt halvanden milliard kroner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu