ANNONCE

Røde ungdomspartier presser de radikale

23. januar 2012 21:10 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Røde ungdomspartier presser de radikale
Billede mangler

Tre røde ungdomspartier er gået sammen om en kampagne, der skal ændre de radikales syn på omdiskuteret skat.
DSU, SFU, og Enhedslistens ungdomsorganisation indrykker på torsdag annoncer i fire dagblade, der traditionelt har mange radikale læsere.
Det skriver Politiken
De tre ungdomspartier, der repræsenterer Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten, har valgt Politiken, Information, Skive Folkeblad og Nordvest Nyt som platform for en annonce, der skal presse de radikale på spørgsmålet om skat på finansielle transaktioner. Noget som partiet arbejder i mod.
Ifølge Politiken er udkastet for annoncen indtil videre “Margrethe er i lommerne på bankerne”, der henviser til, at partiet er imod skat på finansielle transaktioner.
De uttraditionelle kampagner skal ifølge DSU-formand Peter Hummelgaard Thomsen skabe oprør hos de radikale.
” Når jeg snakker med radikale folketingsmedlemmer og almindelige medlemmer af partiet, forstår de ikke den position, partiet har indtaget. Deres interne debatfora flyder over med debat om det her. Så formålet er at få stillet de radikale vælgere spørgsmålet, om de virkelig mener, at partiets holdning til Tobinskatten er forenelig med det parti, de har stemt på,” siger han til Politiken.
SFU-formand Gry Möger-Poulsen støtter op. Hun mener, at Radikale er “en sten i skoen”, når det kommer til Tobinskat.
” Det er helt afgørende at få presset regeringen til at komme med på vognen og arbejde for en europæisk mikroskat for handel med værdipapirer. Især når vi har formandskabet for EU, siger hun”.
Annoncen opfordrer radikale vælgere til at skrive under på, at det radikale standpunklt omkring Tobinskat er forkert.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu