Rodgers skal på indkøb: Her er Liverpools ønskeliste

13. marts 2013 15:04 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Rodgers skal på indkøb: Her er Liverpools ønskeliste
Billede mangler

Liverpool-manager Brendan Rodgers er godt i gang med en genopbygning af holdet, og med nyindkøbene Coutinho og Daniel Sturridge ser de stærkere ud. Nordireren er glad for den udvikling klubben gennemgår, men han mangler lidt endnu.

– Jeg er tilfreds med holdet, hvis jeg kan forstærke det med tre eller fire kvalitetsspillere, siger Rodgers.

Den engelske avis Daily Mail, bringer et overblik over de fem spillere, der står øverst på ønskelisten på Anfield.

Tom Ince (Blackpool)Siden sit skifte til Blackpool i 2011 har Tom Ince, søn af tidligere Liverpool-spiller Paul Ince, været en kæmpe succes. Ince junior har i denne sæson lavet 17 mål og 10 assists i den næstbedste række i England. Den 21-årige kantspiller har tidligere været i Liverpool, men fik ikke chancen for alvor.

Ashley Williams (Swansea)Rodgers har tidligere haft et godt øje til Michael Laudrups kaptajn Ashley Williams. Midterforsvareren kunne meget vel tage over for Jamie Carragher, der stiller støvlerne på hylden til sommer. Den 28-årige waliser har haft en flot sæson for Swansea og kunne drømme om spilletid i en større klub.

Stefan de Vrij (Feyenoord)Det hollandske stortalent Stefan de Vrij har i længere tiden været på Rodgers’ liste. Manageren var for nylig var på besøg i Holland for at se midterforsvareren an. På trods af sine 21 år har de Vrij allerede rundet 100 Feyenoord-kamp, samt tre landskampe for Holland.

Hatem Ben Arfa (Newcastle)Med tilgangen af seks nye spillere i januar er der gode muligheder for, at Newcastle også bliver nødt til at sende noget den anden vej. 25-årige Ben Arfa er i Rodgers’ søgelys efter talentet Raheem Sterling er faldet noget i niveau. Ben Arfa har lavet 10 mål i 48 optrædener i Newcastle-trøjen.

Kevin Gameiro (PSG)Den franske angriber har måttet vinke farvel til en del spilletid efter tilgangen af Zlatan Ibrahimovic. Med halvsløve præstationer af tredjeangriberen Fabio Borini kunne Rodgers være på udkig efter et supplement i front. Gameiro, der kun har startet én kamp siden oktober, kunne meget vel være interesseret i et skifte.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu