ANNONCE

Røde Kors-formand efter brand: -Ubehageligt

26. august 2019 16:47 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Er lykkelig for, at det ikke gik værre.

Natten til mandag kort før klokken 2 opstod der brand i et skur klods op ad Røde Kors’ genbrugsbutik på Nørregade i Haslev.

Skuret udbrændte og ifølge vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Lars Denholdt, efterforskes branden med mistanke om, at den var påsat. Det oplyser han til Newsbreak.dk.

Se flere videoer på Local Eyes

Ikke i tvivl

Hos Røde Kors i Haslev er formand Aage Heering Hansen ikke i tvivl om, at branden er påsat.

– Jeg kunne forstå på politiet, at der var en anden episode i byen – stort set samtidig – hvor en container var blevet antændt. I det tilfælde kom en forbipasserende og slukkede ilden. Hos os gik det heller ikke så galt. Skuret, hvor der stod fire plastik-affaldscontainere i, udbrændte. Men der skete kun mindre skader på bygningen. Og så gik der en fase i eltavlen, men den er udbedret, siger Aage Heering Hansen til Newsbreak.dk.

Lokalformanden tror ikke umiddelbart at den formodede ildspåsættelse er rettet direkte mod Røde Kors.

– Det er altid ubehageligt, når folk går rundt og sætter ild til ting. Om det specielt er Røde Kors-butikken, man er gået efter – det tror jeg bestemt ikke, siger Aage Heering Hansen.

Røde Kors i Haslev holder i øvrigt åben som normalt efter branden.

– Der er mandag sendt en mail ud til alle de frivillige om, at vi fortsætter almindelig drift, siger Aage Heering Hansen.

Søger vidner

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil meget gerne tale med eventuelle vidner til branden i skuret ved Røde Kors.

– Hvis der er nogen, der har været på Nørregade ved Røde Kors-butikken ved 2-tiden natten til mandag og har set noget, så må de meget gerne henvende sig, siger Lars Denholdt.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu