ANNONCE

Røver anholdt i Rema: Så vildt gik det til

19. maj 2019 11:40 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Det skortede ikke på mundvand eller eder.

Røver anholdt i Rema: Så vildt gik det til
I en Rema 1000 i Aarhus fandt politiet frem til en mand, der passede med signalementet til flere gaderøverier. Arkivfoto: Scanpix

Opdatering klokken 12.52:

I en sag om flere røverier mod tilfældige på gaden i Aarhus er den mistænkte blevet indlagt på retspsykiatrisk afdeling på Risskov.

Den 33-årige mand var derfor ikke i stand til at være til stede i et retsmøde søndag, hvor dommeren fængslede ham til 13. juni, oplyser politiet til Ritzau.

Original artikel:

I en uges tid har en enkelt mand ifølge politiet terroriseret Frederiks Allé i det centrale Aarhus med blandt andet kassedyk i supermarked og gaderøverier. Søndag fremstilles han i grundlovsforhør.

Egentlig var der umiddelbart ingen, der havde koblet de to separate oplevelser, men det skulle vise sig, at der var en sammenhæng, mener Østjyllands Politi i hvert fald.

Hos den forholdsvis nye Rema 1000 på hjørnet af Frederiks Allé og Absalonsgade har de ansatte i en uges tid været plaget af en generende mand, der stod bag flere såkaldte “kassedyk”, og da han dukkede op igen lørdag, eskalerede det hele, meddeler politiet i sin døgnrapport.

To ansatte havde foretaget en civil anholdelse, fordi manden blev genkendt, og i den forbindelse blev manden særdeles voldsom. Han truede en af de ansatte og slog ham i ansigtet med knyttet næve. Den anden ansatte måtte være genstand for adskillige spytklatter.

Ordensmagten modtog anmeldelsen cirka klokken 13.20, og ved ankomst til stedet blev den 33-årige mand så ægte anholdt. Det viste sig ret hurtigt, at signalementet fra en stribe gaderøverier fredag og lørdag passede på den 33-årige.

Af samme grund blev manden desuden sigtet for at stå bag de røverier, hvor han bevæbnet med en kniv truede flere personer til at hæve penge på deres dankort i hæveautomater. Alt dette foregik også på Frederiks Allé.

Manden bliver fremstillet i grundlovsforhør søndag klokken 11.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu