Røver arbejdede hurtigt: Slog til to gange på under en halv time

20. november 2017 07:11 | Af: Newsbreak.dk

Politiet jagter gerningsmanden bag to røverier søndag aften.

Røver arbejdede hurtigt: Slog til to gange på under en halv time
To røverier søndag aften menes at være begået af den samme gerningsmand. Foto: Colourbox

To købmands-forretninger i Vejle-området blev søndag aften udsat for røveri indenfor en halv time. Sydøstjyllands Politi mener på baggrund af beskrivelsen af røveren, at der er tale om den samme gerningsmand. Det fortæller TV SYD.

Det første røveri blev anmeldt klokken 20.28 og gik ud over Fakta-butikken Merkurvej på Uhrhøj i Vejles vestlige udkant, mens alarmen 29 minutter senere kom fra “Vores Købmand” i Vonge nordvest for Vejle.

I Fakta på Uhrhøj truede en mand, der beskrives som omkring 30 år, høj og ranglet og formummet bag et rødt halstørklæde, en kassemedarbejder med et medbragt brækjern. Da butikken er udstyret med Faktas Safebox-system, hvor der kun er et lille beløb i byttepenge tilgængelig i forretningen, så fik røveren ingen penge med sig.

Da han tog flugten, efterlod røveren brækjernet i Fakta-butikken.

Mindre end en halv time senere kom en mand, der beskrives som meget lignende røveren fra Fakta, ind i købmandsforretningen i Vonge, hvor han skubbede en ekspedient væk fra kassen og selv tog kontanter og nogle lotto-kuponer fra kassen og stak af.

– Efter beskrivelen af røveren, er det vores vurdering, at det overvejende sandsynligt er den samme mand, der står bag begge røverier. Afstanden og beliggenheden på de to butikker taler også for det, siger vagtchef Halfdan Kramer, Sydøstjyllands Politi, mandag morgen til TV SYD.

Sydøstjyllands Politi hører gerne fra vidner, der søndag aften mellem klokken 20 og 21.30 har set mistænkelige personer og biler ved de to butikker eller på vejene mellem Vejle og Vonge.

Med de to røverier i Vejle blev der søndag begået tre røverier mod købmands-butikker i Syd- og Sønderjylland. Kort før klokken 17 søndag eftermiddag begik fire mænd røveri mod en købmandsbutik i Bevtoft. To af røverne var bevæbnet med pistoler. De fik et kontant beløb med fra forretningen.

Mandag morgen er der endnu ingen anholdte i denne sag, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu