Røver iført klovnemaske sætter ild til barnevogn

25. oktober 2016 19:20 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet vil meget gerne i kontakt med folk, der kan hjælpe med at finde røverne.

Som Newsbreak.dk tidligere fortalte, blev en kvinde tidligere på aftenen overfaldet på åben gade i Holstebro og frarøvet sin hævekort af to mænd, der var iført klovnemasker. Det viser sig nu, at røveriet var mere voldsomt end som så.

Den ene af de to røvere var bevæbnet med en kølle, den anden med en lighter. Og manden med lighteren satte slet og ret ild til barnevognen. Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Midt- og Vestjyllands Politi. Det har ikke været muligt. Ekstra Bladet har dog været i kontakt med vagtchef Bjarne Askholm, og han kan fortælle, at det var i forbindelse med truslerne om at få udleveret noget værdifuldt af kvinden, at der blev sat ild på barnevognen. Ifølge Ekstra Bladet kom hverken mor eller barn noget til.

Politiet håber, at vidner vil henvende sig til politiet, så sagen kan blive opklaret.

– Vi vil meget gerne høre fra folk, der måske har været ude at gå tur i området omkring klokken 17.30 og har bemærket noget, der kan hjælpe os til at finde frem til gerningsmændene, siger vagtchefen til Eb.dk.

Røverne beskrives som 18-20 åre gamle. De talte begge dansk og var iført hvide klovnemasker med blå øjne og røde næser. Udover maskerne var de to mænd iklædt mørkt tøj.

Oplysninger til politiet skal rettes til 114.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu