ANNONCE

Røverbande truede 10-måneder gammel baby

25. juli 2019 08:49 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En bande med fire røvere satte en kniv til en 10-måneder gammel babys hals, for at få koden til pengeskabet.

En iskold og dybt kriminel bande har været på spil i et hjem i Coventry i Storbritannien. Under et røveri satte de en kniv for halsen af en 10-måneder gammel baby, for at få babyens mor til at fortælle dem, hvad koden til pengeskabet var.

Banden har erkendt røveriet, men ingen vil vedkende sig at have truet babyen. Det skriver West Midland Police i en pressemeddelelse.

Truede baby

En bande med fire kriminelle mænd stormede i juni et hjem i byen Coventry i England.

Her bandt de to kvinder, som var i huset, til stole. Efter at have gennemrodet huset for værdier, fandt de et pengeskab i et af køkkenskabene.

For at få koden trak de en hjemmelavet kniv, tog den 10-måneder gamle baby, som også var i hjemmet, og holdte kniven mod babyens hals for at få kvinderne til at røbe koden til pengeskabet.

Snedig forbipasserende

Men de fire røver flygtede fra hjemmet med det låste pengeskab under armen. Senere fik de brudt det op og kunne tage de penge, som var i pengeskabet.

Det var dog ikke længe, at de kunne glæde sig over deres pengefund.

En snedig forbipasserende havde holdt øje med misæren og havde noteret sig nummerpladen på bilen, som banden flygtede i.

Stoppet Ford Fiesta

Det fik bevæbnet politistyrker til at stoppe fætrene Joshua Juggan og Malik Ragnatt.

Artiklen fortsætter efter videoen.

I deres Ford Fiesta fandt politiet balaclavaer, gaffertape og omtrent 1400 pund.

Da politiet tjekkede de to mistænktes telefoner, kunne de se, at yderligere to personer, Daniel McKain og Gregory Crockett, var involveret i røveriet.

Fængselsdomme

I retten kendte alle fire sig skyldig i røveriet. Men ingen af dem erkendte, at de havde truet den 10-måneder gamle baby.

Malik Ragnatt og Joshua Juggan blev idømt 10-års fængsel, mens Daniel McKain fik 11-års fængsel.

Værst var det for Gregory Crockett, som fik 12-års fængsel. Han erkendte som den eneste af de fire, at han havde håndtere stjålne varer.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu