Rolig Villas-Boas: Bale snart tilbage

5. april 2013 08:57 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Rolig Villas-Boas: Bale snart tilbage
Billede mangler

White Hart Lane blev sat på mute, da Gareth Bale i slutminutterne af Tottenhams Europa League-opgør mod FC Basel vrikkede om på sin ankel i nærkamp med en schweizisk spiller.

 

Tottenhams ubetingede Top 4-håb måtte bæres fra banen i stærke smerter, men træner André Villas-Boas er optimistisk i forhold til, at Bale kan være med i sæsonafgørelsen.

– Gareth kommer helt sikkert til at spille igen i denne sæson. I morgen (i dag, red.) ved vi bedre, men jeg er ret sikker. Ifølge lægernes første analyse er alt positivt, sagde Villas-Boas.

Mange Spurs-fans har formentlig tænkt, at det kunne være sidste gang, Bale optrådte i Tottenhams hvide dragt i denne omgang.

Waliseren er nemlig et hedt emne hos bl.a. Real Madrid, men allerede om to uger og et par dage kan Bale igen trække i Lilywhite-trikoten.- Der er en stor, stor mulighed – hvis vi forholder os positive – at han kan være med i City-kampen (den 21. april) og kun misse de næste to kampe. Men vi kan først være sikre, når han har gennemgået en scanning, sagde André Villas-Boas på pressemødet efter Basel-kampen.

Den første kvartfinale mod Basel udviklede sig til lidt af en ond drøm for Tottenham, der indkasserede to udebanemål og fik både Bale og Aaron Lennon skadet.

Spurs har ikke vundet en kamp uden en Gareth Bale-scoring siden nytår.

– Vi har spillet uden Bale før og fået de resultater, vi behøvede, som har bragt os i den position, vi er i ligaen nu. Vi anerkender den form, spilleren er i, ,em holdet må træde i karakter. Nøglespillere vil være savnet hos ethvert hold, men vi har spillet uden ham før, sagde Tottenhams portugisiske træner.

London-klubben går en heftig tid i møde med Premier League-kampe mod bl.a. Everton, Chelsea og Manchester City.

Samtidig gjorde et rystende usikkert Tottenham-hold returopgøret i Europa Leagues kvartfinale mod FC Basel en tand for spændende med 2-2 hjemme.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu