ANNONCE

Romney overhales af Gingrich før primærvalg

20. januar 2012 15:05 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Romney overhales af Gingrich før primærvalg
Billede mangler

En ny meningsmåling har smidt en sand bombe under de amerikanske republikaneres næste primærvalg lørdag i staten South Carolina.
Den stærkt konservative Newt Gingrich står til at få 35 procent af vælgerne mod den mere moderate Mitt Romneys 29 procent.
Det viser den seneste meningsmåling lavet af Public Policy Polling (PPP).
Det er første gang, at Gingrich står til at få flest stemmer ved primærvalget i South Carolina, og grunden kan findes i forbindelse med, at han klarede den godt i en tv-debat torsdag aften, hvor han var i kamp mellem de fire tilbageværende republikanske kandidater.
Gingrich, som tilhører den mest konservative del af den republikanske skare, adskiller sig fra Mitt Romney med sin stærke popularitet iblandt vælgere, som tilslutter sig den ultra-konservative bevægelse Tea Party, og han er en stærk stemmesluger blandt evangelisterne, som er en indflydelsesrig del af den kristne vælgerbase i det republikanske parti.
Ifølge PPP står Ron Paul til 15 procent, Rick Santorum til 14 procent, Rick Perry til 5 procent, and Buddy Roemer i bunden med kun 3 procent.
Kilde: Public Policy Polling

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu