Ronaldinho drømmer om Messi og Neymar

5. februar 2013 19:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ronaldinho drømmer om Messi og Neymar
Billede mangler

Ronaldinho har igennem de seneste år haft problemer på sine klubhold i Brasilien, men nu har han fundet formen i Atletico Minero, hvor hans præstationer har sendt ham tilbage på landsholdet efter længere tids fravær.

Her spiller han nu sammen med supertalentet Neymar, som er den måske mest eftertragtede spiller i verden lige nu. En af de største bejlere til hans underskrift er Barcelona, som ifølge de seneste forlydender vil have Neymar til den catalanske hovedstad efter VM i Brasilien i 2014.

Og står det til Ronaldinho, så vil et skifte til den spanske storklub være det helt rigtige for 20-årige Neymar, som Ronaldinho drømmer om at se spille sammen med Barcas superstjerne Lionel Messi.

– Det ville være meget smukt at se dem sammen. Jeg forestiller mig, at de to kan spille sammen, fordi de begge er blandt de bedste i verden, siger Ronaldinho ifølge engelske The Sun.

Ronaldinho tryllebandt selv publikum på Camp Nou fra 2003-2008, hvor han var den absolutte stjerne på et Barcelona-mandskab, som en dengang meget ung Lionel Messi også var en del af. Derfor ved den brasilianske troldmand også, hvad det kræver at slå igennem i Barcelona, og han er ikke i tvivl om, at Neymar har de nødvendige kvaliteter og på sigt kan overtage Messi position som verdens bedste fodboldspiller.

– Der er ingen tvivl om, at han vil blive den bedste i verden, fastslår Ronaldinho ifølge The Sun om sin landsholdskollega.

Ronaldinho, Neymar og de øvrige brasilianske landsholdsspillere møder onsdag aften England i en venskabskamp på Wembley.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu