Ronaldo: Jeg ville ikke juble

13. februar 2013 23:24 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ronaldo: Jeg ville ikke juble
Billede mangler

Cristiano Ronaldo var på forhånd manden i fokus.

 

Verdensstjernen havde før kampen proklameret, at han ikke ville juble, hvis han scorede mod sin tidligere klub Manchester United, og det løfte holdt han, da han udlignede til 1-1 midt i første halvleg.

– Jeg har stadig en utrolig respekt for Manchester United. De tog mig ind, da jeg stadig var en knægt og udviklede mig, og jeg skal stadig respektere dem. Derfor jublede jeg ikke over mit mål, sagde Ronaldo til spansk tv kort efter den første kamp mellem de to giganter.

Cristiano Ronaldo og holdkammeraterne havde flere store chancer til at vinde kampen, og Ronaldo mente ikke overraskende, at hjemmeholdet havde fortjent sejren.

– Vi havde fortjent bedre. Vi havde de største chancer, og vi dominerede kampen. De var farlige på omstillingen, men overordnet set så var vi det bedste hold, og vi skulle have scoret flere mål, forklarede superstjernen.

Han ser nu frem til et tæt opgør den 5. marts på sin gamle hjemmebane Old Trafford, som han skal spille på for første gang siden skiftet fra United til Real Madrid for 700 mio. kr. i 2009.

– Det bliver helt sikkert en speciel kamp, men jeg er sikker på, at vi scorer i den kamp, og så er jeg sikker på, at vi går videre. Vi ved, at United er stærke på hjemmebane, men intet er afgjort, og scorer vi først, så bliver det en svær kamp for dem, sagde Ronaldo.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu