Ronaldo: Ked af at United er ude

6. marts 2013 00:46 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ronaldo: Ked af at United er ude
Billede mangler

Real Madrid vandt 2-1 ude over Manchester United, og dermed er de spanske mestre klar til kvartfinalen i Champions League.

 

Sejrsmålet blev scoret af den tidligere Manchester United-spiller Cristiano Ronaldo, der havde blandede følelser efter kampen.

– Det var et følelsesladet øjeblik for mig. Det var begge kampe faktisk, men især i aften, sagde Cristiano Ronaldo efter kampen til Sky Sports.

– Modtagelsen af mig var helt utrolig. Jeg kan dårligt nok beskrive, hvordan jeg følte det, sagde portugiseren, der spillede i seks år i Manchester United, inden han i 2009 skiftede til Real Madrid.

– Jeg er lidt glad indvendigt, men jeg er på den anden side set også lidt ked af det, fordi [Manchester] United er ude, sagde den nu 28-årige Cristiano Ronaldo.

Aftenens kontroversielle hændelse var udvisningen af landsmanden Nani, som betød, at Manchester United skulle forsvare føringen på 1-0 med ti mand mod 11 – en opgave, der altså ikke lykkedes.

– Jeg så ganske ærligt ikke, hvad der skete, da Nani blev udvist. Men det er, hvad der sker i fodbold, sagde Real Madrid-stjernen, der ikke vil udelukke, at han en dag igen får hjemmebane på tirsdagens udebane, Old Trafford.

– Man ved aldrig, hvad der sker i fremtiden, men lige nu har jeg det godt i Madrid, sagde han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu