Ronaldo: Real Madrid bedre end Man. United

5. februar 2013 11:38 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ronaldo: Real Madrid bedre end Man. United
Billede mangler

Han brød igennem som en af de helt store stjerner på fodboldhimmelen i Manchester United. Men i 2009 gav Real Madrid 700 millioner kroner for at få ham til den spanske hovedstad. 

 

Næste onsdag skal Cristiano Ronaldo op imod sin gamle klub, når Manchester United gæster Estadio Santiago Bernabeu i den første af to Champions League-ottendedelsfinaler.

Inden storkampen afslører Ronaldo nu, hvor han mener, favoritværdigheden hører hjemme. Og den tager han og resten af Real Madrid-truppen gerne på sig – på trods af store problemer i den spanske liga. 

– Jeg tror nok, kampen skal gå godt. Efter min mening har Real Madrid et bedre hold, men det skal vi vise på banen, for Manchester United er et meget sammenspillet hold. Det har de været i mange år, siger verdensstjernen til UEFAs Champions League-magasin. 

Portugiseren ser frem til for første gang at møde sin gamle klub i en betydende kamp, og især gensynet med Sir Alex Ferguson er noget, han ser frem til. 

– Han lærte mig fodboldens ABC. Jeg kom til Manchester, da jeg var bare 18 år gammel. Han stod for min karriere på den bedst mulige måde, og for mig er han en af de vigtigste personer i fodboldens verden. Jeg har stadig et fint forhold til ham, og det bliver godt at se ham igen, fortæller Cristiano Ronaldo.

Mens Real Madrid er i krise i den spanske liga, går det anderledes glat for Manchester United i Premier League. ‘De røde djævle’ fører den engelske række med ni point ned til Manchester City.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu