Ronaldo storforbruger: Se hans dyre køb

2. maj 2019 21:01 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den portugisiske fodboldspiller Christiano Ronaldo har grebet dybt i lommen og købt verdens dyreste bil.

Ifølge The Daily Mail skulle den 34-årige verdenskendte fodboldspiller Cristiano Ronaldo have fundet det helt store dankort frem og købt verdens eftersigende dyreste bil til knap 83 millioner danske kroner.

Juventus-spilleren rygtes til at være ejermanden af den smarte Bugatti La Voiture Noire, men det mangler endnu at blive bekræftet af Bugatti. Bilfirmaet har dog bekræftet, at bilen har fået ny ejer.

Enestående eksemplar

Den ekstremt dyre bil, som eftersigende skulle være i fodboldspillerens varetægt, er et enestående eksemplar, for der findes kun en af den type i hele verdenen. Meningen bag bilen var, at den skulle være en hyldest til 110-års jubilæet for Bugatti.

Bilen er bygget efter en anden Bugatti-model, nemlig Bugatti Type 57 Sc Atlantic, som der blev produceret fire af i perioden 1926-1938. Det prægtige køretøj indeholder en V16 motor og kan nå en tophastighed på 260 mil i timen.

Lever i luksus

Cristiano Ronaldo lever et luksuriøst liv på sin høje fodboldløn, og han har da før udvist ekstravagant livsstil, når det kommer til hans biler. Han ejer blandt andet også en Rolls Royce Phantom, hvis pris starter omkring 3 millioner danske kroner. Udover Bugatti og Rolls Royce tæller Cristiano Ronaldos bilsamling også mærker som Mercedes, Ferrari og Lamborghini.

Men fodboldspillerens luksuriøse livsstil burde ikke være noget problem, da hans løn eftersigende skulle ligge på omkring 224 millioner danske kroner om året.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu