Rønn: Enhedslisten skal ud af Folketinget

28. juni 2012 14:26 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Rønn: Enhedslisten skal ud af Folketinget
Billede mangler

Enhedslisten brager derudaf i meningsmålingerne og særligt siden nederlaget omkring skattereformen, har partiet fået et ekstra rygstød.
Der er dog i hvert fald én person, som Enhedslisten ikke skal regne med at hverve som medlem. Den tidligere integrations- og kirkeminister Birthe Rønn Hornbech (V), revser Enhedslisten i et indlæg på denkorteavis.dk.
– Jeg anser Enhedslisten for at være et antidemokratisk parti, forstået på den måde, at Enhedslisten ikke kan træffe beslutninger som folketingsgruppe, selvom de netop efter Grundloven er valgt til at træffe beslutninger i Folketinget, lyder starten på indlægget.
Men det er ikke kun partiet, der får med den grove pen. Også de enkelte medlemmer, dog uden navn, fremhæves.
– Dertil kommer, at det jo ikke er nogen hemmelighed, at et eller flere folketingsmedlemmer er fotograferet medens de for eksempel ved Brorsons kirken forsøgte hindre politiet i at udføre deres lovlige arbejde, skriver hun og tilføjer, at det er lovligt at være revolutionær og udenomsparlamentarisk, hvis man anvender lovlige midler.
– Men det er nødvendigt at tale imod Enhedslisten, fortsætter hun.
Selvom Birthe Rønn anerkender, at der er dygtige politikere i folketingsgruppen, så mener hun at de seneste dage beviser, at de aldrig vil få regulær indflydelse.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu