Rory McIlroy slår igen mod golflegende

20. februar 2013 10:51 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Rory McIlroy slår igen mod golflegende
Billede mangler

Rory McIlroy skiftede i 2012 sit normale Titleist-golfgrej ud med en gigantisk sponsorkontrakt hos Nike.

 

Siden har nordireren fået kritik for ikke at ramme bolden ordentligt med sit Nike-udstyr – særligt på sine drives.

Skiftet til Nike fik golflegenden Nick Faldo til at udtrykke bekymring for Rory McIlroys sportslige præstationer.

– Bundlinjen er, at han gør det for pengenes skyld. Når han kigger på en 20-årig karriere, er det ikke nødvendigt. Hvis han bliver ved med at vinde Major-turneringer, vil han være flere milliarder værd alligevel, sagde Faldo og fortalte, at det kunne påvirke McIlroys selvsikkerhed, hvis han begyndte at ramme bolden skævt med det nye udstyr.

Rory McIlroy svarede tirsdag på Faldos kritik forud for onsdagens turneringsstart i World Golf Championships i Arizona – hans anden turnering med Nike-udstyr.

– Nick Faldo ved ikke, hvordan jeg har det med mit golfskud, og jeg ved ikke, hvordan han havde det. Mit gæt er, at han er lidt mere analytisk, end jeg er. Jeg prøver at holde det så simpelt som muligt, sagde Rory McIlroy, der ifølge Guardian virkede irriteret over at blive konfronteret med Faldos udtalelser.

I sin første turnering med Nike-køller missede Rory McIlroy cuttet i Abu Dhabi, og derfor vil hans spil være under lup i Arizona.

– Hvis jeg ser bolden flyve i den retning, jeg vil have den til, så er jeg glad. Det føles godt, og forhåbentlig kan jeg vise det til alle i denne uge, sagde McIlroy.

Verdensetteren har dog allerede foretaget justeringer til sit udstyr: Nike-putteren er blevet tungere, og han har ændret skaftet på sin driver.

McIlroy åbner i dag WGC mod Shane Lowry, som kuriøst nok var hans ven fra amatørtiden i Irland.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu