ANNONCE

Roskilde annoncerer vildt hovednavn

17. september 2019 16:44 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk og Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Roskilde Festival har hovednavnet klar.

Popstjernen Taylor Swift spiller sin første danske koncert på Roskilde Festivals Orange Scene i 2020. Det skriver Roskilde Festival i en pressemeddelelse.

Den 29-årige pop- og countrysanger er det første navn på Roskilde Festivals plakat. Det er samtidig Taylor Swifts første optræden i Danmark, oplyser festivalen.

Hun står bag sange som “Love Story”, “I Knew You Were Trouble” og “Shake It Off”.

I slutningen af august i år udgav amerikaneren sit syvende studiealbum “Lover”.

Popstjernen Taylor Swift spiller sin første danske koncert på Roskilde Festivals Orange Scene i 2020.

Det skriver Roskilde Festival i en pressemeddelelse.

Taylor Swift startede med at lave countymusik, men er senere skiftet til mere moderne genrer som dance-pop.

Swift blev født 13. december i 1989 i Reading, Pennsylvania.

Hendes nyeste album, Lover, er blot få uger gammelt – og allerede rost af fans og anmeldere som et modent og personligt værk, hvor den 29-årige Swift ikke er bange for at lade de dansable popperler vige for de bekendende og sårbare ballader.

Selv beskriver hun udgivelsen som en fejring af kærligheden i al sin kompleksitet, varme og kaos, og med numre som You Need To Calm Down og The Man viser hun samtidig, at hun tør kæmpe for ikke bare sine egne, men også andres sociale og politiske rettigheder.

Artiklen fortsætter under videoen

På scenen er Taylor Swift berømmet for sine overlegne shows, der udvikler sig til euforiske totalshows med skræddersyet scenografi, dansere og en stærk visuel side, der understøtter musikken perfekt.

Hendes koncert kun for fans i Paris tidligere i september er blevet kaldt en triumf, og hun formåede her det ene øjeblik at tryllebinde publikum alene med sin guitar for derefter at skabe de helt store popmomenter.

Anders Wahrén, Roskilde Festivals programchef, siger:

– Det er et kæmpe scoop for os at kunne lægge scene til Taylor Swifts første show i Danmark. Hun er én af de mest vedkommende og toneangivende popstjerner i verden lige nu og et kæmpe ikon blandt vores mange unge deltagere. At hun tilmed er i topform som sangskriver på sin nye plade betyder kun, at hun er det helt rigtige navn på Orange Scene i 2020.

Taylor Swift er annonceret til at spille på Orange Scene onsdag den 1. juli 2020.

Roskilde Festival, der næste sommer har titlen “RF50: Time Is Now”, kan i 2020 fejre 50-års jubilæum.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu