Roskilde Festival afviser bestikkelse-rygter

29. februar 2012 21:18 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Roskilde Festival afviser bestikkelse-rygter
Billede mangler

To nye kunstgræsfodboldbaner er på vej til ved Roskilde Stadion – på afsenderkortet står der: Fra Roskilde Festival.
 
Men der er ikke tale om bestikkelse, lyder det nu fra festivalbestyrelsen efter flere medier, bloggere og retspolitiske ordførere i de seneste dage er kommet med beskyldninger om urent spil.
“Vi er oprørte over, at vores donationer pludselig kaldes bestikkelse i medierne. Ikke alene er beskyldningerne grundløse, men vi oplever også, at vores frivillige medarbejdere nu skal opleve at blive smudset til på et fuldstændigt forkert grundlag,” siger formand for Foreningen Roskilde Festivals bestyrelse, Steen Jørgensen, i en pressemeddelelse.
 
Festivalen forklarer selv, at en donation i den størrelse, som anlæggelsen af fodboldbanerne er i, skal ses i sammenhæng med festivalens mangeårige tradition for at støtte kultur- og idrætslivet i Roskilde Kommune.
 
Dermed afviser festivalen selv, at den store gave er en del af planer om bestikkelse eller på anden vis medvirkende til, at Roskilde Kommune eksproprierer jord til fordel for festivalen.
 
Dialogen med Roskilde Kommune om økonomi og anlægning af de to nye kunststoffodboldbaner har stået på siden september 2011 og er endnu ikke afsluttet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu