ANNONCE

Roskilde-hovednavn aflyser alle koncerter

18. april 2020 07:15 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk og Ritzau Info

Den amerikanske popsangerinde Taylor Swift skulle have spillet på den nu aflyste Roskilde Festival til sommer.

Roskilde-hovednavn aflyser alle koncerter
Taylor Swift aflyser alle sine koncerter i 2020. (Arkivfoto) Foto: Mario Anzuoni/Reuters

Den verdensberømte sangerinde Taylor Swift aflyser alle sine koncerter i år.

Det skriver countrypop-sangerinden på Twitter og Facebook.

Artiklen fortsætter under videoen

Her begrunder Taylor Swift aflysningerne med, at fans ikke skal samles til koncerter grundet coronavirusudbruddet.

– Jeg er så ked af, at jeg ikke får muligheden for at se jer til koncerter i år, men jeg ved, at det er den rigtige beslutning.

– Vær søde at forblive raske og sikre. Vi ses på scenen, så snart jeg kan, men lige nu er det vigtigt at dedikere os til denne karantæne for vores alles bedste.

Taylor Swift var booket som hovednavn på den nu aflyste Roskilde Festival, der skulle have fundet sted fra slutningen af juni til begyndelsen af juli.

Koncertaflysningerne kommer ikke til at ruinere Taylor Swift. Således var den amerikanske musiker den, der tjente mest af alle kendisser i 2019.

Det viser det amerikanske pengemagasin Forbes’ liste over de 100 bedst betalte kendisser, der både tæller sportsudøvere, musikere, skuespillere og tv-personligheder.

Den 29-årige sangerinde tjente 185 millioner dollar – 1,2 milliarder kroner – før skat fra 1. juni 2018 til 1. juni 2019, estimerer Forbes.

Alle Taylor Swifts koncerter i 2020 vil i stedet blive afholdt i 2021, og personer med billetter til de aflyste koncerter vil få nye billetter til koncerterne næste år.

“Stor booking”

Der har ikke været tvivl om, at det at få Swift til Roskilde var – eller ville have været – noget af et scoop.

I hvert fald ikke, hvis man spørger danske fans. Fans, der i øvrigt som i resten af verden, kaldes for “Swifties”.

– Hvis man gerne vil skaffe et kæmpestort popnavn til Roskilde Festival, har man fået lov til at plukke fra øverste hylde, har Sandie Westh, radiovært på P7, og megafan af den amerikanske stjerne, tidligere fortalt til Newsbreak.dk.

Stjernen havde forinden selv, delvist, kommenteret på nyheden om, at hun endelig kommer til Danmark.

– Jeg vil fejre albummet og spille det live på en møde, der føles autentisk. Jeg vil optræde steder, jeg ikke har været før og steder, jeg ikke har været i lang tid, skrev Taylow Swift.

Sandie We var ikke i tvivl om, at der kommer rigtig mange mennesker på Roskilde Festival i 2020, fordi Taylor Swift skulle komme.

Sådan bliver det altså ikke.

Du kan læse hele interviewet med Sandie Westh HER.

Også andre musikere som popstjernerne Justin Bieber og Niall Horan har aflyst deres planlagte turnéer i år.

Derudover er store musikfestivaler som Coachella og Tomorrowland blevet aflyst i år. Det skete, efter at flere lande og storbyer besluttede at forbyde store forsamlinger.

Coronavirusset er gået hårdt ud over USA. Over 700.000 mennesker er smittede, og over 36.000 er døde med virusset, viser tal fra Johns Hopkins University klokken 03.00 lørdag

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu