ANNONCE

Rottelort fik restaurant lukket

20. november 2019 21:36 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det kostede også en bøde, da Fødevarestyrelsen var på besøg.

Rottelort fik restaurant lukket
Det kostede en sur smiley, en bøde og et forbud mod at drive restaurant, da restauranten fik besøg af Fødevarestyrelsen. Foto/grafik: Genrefoto/Fødevarestyrelsen.

Det kostede et decideret forbud til Sala Thai i Vesterbrogade i Aarhus, da Fødevarestyrelsen var på besøg i restauranten 24. oktober.

Forbuddet kom, efter at Fødevarestyrelsens folk fandt ekskrementer fra rotter på et lager, hvor der også var papkasser, tallerkener, pålægsmaskine, stållåg og en friture.

Artiklen fortsætter under videoen 

“Der nedlægges forbud mod markedsføring af fødevarer og anvendelse af fødevarekontaktmaterialer fra virksomhedens lager i kælderen,” skriver Fødevarestyrelsen.

Man kan læse om besøget i den offentliggjorte kontrolrapport, hvor man også kan læse, at Fødevarestyrelsen udstedte en bøde på 5000 kroner til restauranten i forbindelse med besøget.

Restauranten oplyste i forbindelse med besøget, at man ikke vidste, at der havde været en rotte indenfor. Man vidste godt, at der måske huserede en rotte i området, da en beboer havde set en rotte udenfor virksomheden.

Ifølge restauranten førte det sidenhen til, at en skadedyrsbekæmper var forbi to dage før, Fødevarestyrelsen var på besøg.

Alt er godt igen

Da Fødevarestyrelsens repræsentanter fandt ekskrementer fra rotter i lokaler hørende til restauranten, førte det dog i sidste ende alligevel til et forbud, til forholdet var bragt i orden.

Newsbreak.dk har talt med restaurantens indehaver, Jiraporn Klongbungkla. Hun fortæller, at man, siden Fødevarestyrelsens besøg, har fået styr på sagerne, og at restauranten er genåbnet.

Nu venter man blot på et nyt besøg fra Fødevarestyrelsen i håb om, at det vil udløse en glad smiley til restaurantens lokaler.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu