ANNONCE

Kæmpebøde og tvangs-lukning: Restaurant fuld af rotte-lort

16. februar 2016 20:38 | Af: Jacob Svendsen, js@newsbreak.dk

Havde Restaurant Lemongrass Thai Cuisine håbet på en glad smiley, blev de slemt skuffet. Der var nemlig fyldt med rottelort, og den blev i stedet blev tvangslukket på stedet.

Det er ikke kun gæsterne, som har hygget sig på Restaurant Lemongrass Thai Cuisine på Axeltorv i Helsingør. Det samme har rotterne. Da fødevarestyrelsen forleden var på kontrolbesøg, var der således fyldt med rottelort på stedet.

“Fødevarestyrelsen fandt på kontrolbesøget et massivt antal rotteekskrementer i hele virksomheden. Der er konstateret tydelige spor af rotteekskrementer i produktionskøkken, ved opvask og under paller på lager samt langs kanter” myndighederne således i deres rapport. Fødevarestyrelsen lukkede desuden restauranten blev i stedet lukket på stedet.

Det falder desuden styrelsen for brystet, at  “virksomheden havde ikke kontaktet Helsingør kommune eller fødevarestyrelsen for bekæmpelse af skadedyr, men fortsatte med produktion”.

Får bøde

Til Ekstra Bladet oplyser bestyrer i restauranten Noy, at der har været rottelort på restauranten. Men hun afviser, at der har været rottelort i hele virksomheden.

– Fødevaresikkerheden har alligevel hele tiden været høj. Det var et begrænset problem, og vi havde faktisk planer om at lukke virksomheden og renovere den for at komme problemet til livs, men Fødevarestyrelsen kom, inden vi frivilligt lukkede, siger hun.


Kontrolbesøget skete på baggrund af en henvendelse fra en restaurantgæst. Restaurant Lemongrass Thai Cuisine kan nu se frem til en bøde på 10.000 kroner.

Du kan se Fødevarestyrelsens kontrol-rapport fra besøget her.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu