Roy Keane: Nanis røde kort var helt korrekt

6. marts 2013 09:23 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Roy Keane: Nanis røde kort var helt korrekt
Billede mangler

Manchester Uniteds tidligere anfører, Roy Keane, mener, at udvisningen af portugisiske Nani i tirsdagens Champions League-opgør mellem Manchester United og Real Madrid på Old Trafford var helt rigtig.

 

– Dommeren tog den rigtige beslutning. Det er farligt spil og et rødt kort, siger Roy Keane ifølge ITV Sports.

Nani fik efter manges mening en tvivlsom udvisning, da Real Madrid tirsdag aften slog Manchester United. Hjemmeholdet var ellers foran med 1-0, men efter udvisningen scorede Real Madrid to mål, og den spanske kongeklub er dermed videre til kvartfinalerne i Champions League med en samlet sejr på 3-2.

Udvisningen skete efter 56 minutters spil, da Nani i en duel med Reals Alvaro Arbeloa stemplede sin modstander i maven, og den tyrkiske dommer Cüneyt Cakir tøvede efterfølgende ikke med at hive det røde kort op af lommen. Det fik Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, til til at overfalde fjerdedommeren på sidelinjen, mens Manchester United-spillerne protesterede vildt inde på banen.

Men hændelsen er trods Roy Keanes tilknytning til Manchester United ikke noget, der kan få den tidligere anfører op i det røde felt – tværtimod.

– Ligegyldigt om dommeren var modig eller ej, så var det den rigtige beslutning. Lad os heller ikke glemme, at Nani er hurtig til at lægge sig. Han er ikke altid den modigste, siger Keane.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu