ANNONCE

Royal fejl: Her bryder Kate etiketten

27. februar 2021 08:50 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Noget var slet ikke som det plejer, da William og Kate blev gift i 2011

Da prins William og hertuginde Kate gav hinanden deres ja den 29. april 2011 i Westminster Abbey, ‘forbrød’ hun sig imod en 350 år gammel tradition og den royale protokol.

Der var tale om et gigantisk bryllup. Selv efter britiske forhold. Der var ifølge Hello Magazine omtrent 1.900 navne på gæstelisten og flere end 17,5 millioner briter så med på TV. Alligevel var der næppe ret mange, der fangede brudens brøde. Men hertuginden så nu også fantastisk ud.

Inden du læser videre, kan du i galleriet ovenfor prøve, om du kan spotte, hvor det var hertuginden ‘fejlede’.

Forud for den store begivenhed havde Kate haft eksperter inde over afviklingen af dagen. Omkring selve proceduren selvfølgelig men også i forbindelse med sit bryllupsoutfit. Men hun var ikke enige i alle de gode råd.

Gjorde som hun ville

Ifølge dokumentarfilmen ‘William & Kate: The Journey’ blev Kate opfordret af kongelige bryllupseksperter til at ‘arrangere’ sit hår som den royale etikette nu engang byder for en brud.

“Royale kilder fortæller mig, at eksperterne i stærke vendinger opfordrede Kate til at sætte sit hår op,” forklarer den royale reporter Ashley Pearson i dokumentaren.

Men netop det, havde de ikke det store held med. Hertuginden sætter tydeligvis sit hår som hun vil. Hun foretrækker at have det hængende løst og sådan blev det. 350 år gamle traditioner eller ej.

Siden har der været flere store bryllupper i det britiske kongehus. Blandt andet er prins Harry blevet gift med hertuginde Meghan og prinsesse Eugenie med forretningsmandet Jack Brooksbank. Netop disse to brude valgte dog at holde sig til traditionerne.

Ikke længere alene

Meghan havde ved sit bryllup arrangeret håret i det, der kaldes en ‘lav chignon’ mens Eugenie havde sit hår samlet i nakken.

Til gengæld fulgte prinsesse Eugenies storesøster, prinsesse Beatrice, hertuginde Kates eksempel, da hun blev gift med Edoardo Mapelli Mozzi den 17. juli 2020. Ved et, på grund af corona-pandemien, aldeles beskedent bryllup, der alligevel havde et helt særligt præg.

Hun var nemlig iklædt en kjole, hun havde lånt af sin farmor, dronning Elizabeth – og mødte op til ceremonien med løsthængende hår.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu