Royale bryllupsklokker: Madeleine skal giftes

25. oktober 2012 07:59 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Royale bryllupsklokker: Madeleine skal giftes
Billede mangler

E billede af den svenske prinsesse Madeleine og hendes amerikanske forlovede er blevet offentliggjort i svensk avis.
 
Den svenske prinsesse Madeleine er blevet forlovet med sin amerikanske kæreste, Chris O’Neill, skriver flere svenske medier.
 
Kongehuset vil kommentere rapporterne inden for kort tid.
– Vi vil kommentere det på vores hjemmeside senere i formiddag, siger hoffets informationschef Bertil Ternert til det svenske nyhedsbureau TT.
 
Expressen skriver, at prinsessen og Chris O’Neill i største hemmelighed har udvekslet ring i New York, og at brylluppet vil finde sted næste år.
 
Avisen Aftonbladet har på sin hjemmeside offentliggjort et billede af parret, og på Madeleines finger sidder en skinnende forlovelsesring.
– Vi er så lykkelige, skal prinsessen have sagt til sine venner, skriver Aftonbladet.
 
I begyndelsen af oktober traf Sveriges konge og dronning Madeleine og den amerikanske erhvervsmand Chris O’Neill i USA. Først i prinsessens lejlighed, og senere på en eksklusiv restaurant.
 
– Det var første gang kongeparret viste sig offentligt sammen med Madeleines kæreste, skriver Aftonbladet.
 
Kongeparret skal dog i lang tid have været indforstået med, at det var alvor mellem Madeleine og, Chris O’Neill, som i januar fik lov at ledsage prinsessen på en kongelig repræsentationsopgave i Carnegie Hall.
 
Expressen skriver, at Chris O’Neill friede til Madeleine for snart en måned siden, og at han i forvejen skulle have sikret sig hendes forældres samtykke. Forlovelsen skulle være blevet fejret på restauranten i New York.
 
Madeleine har tidligere været forlovet med Jonas Bergström, men de gik fra hinanden i 2010.
 
Madeleine Thérèse Amelie Josephine blev født den 10. juni 1982 på Drottningholms slot. Hun er det svenske kongepars yngste barn og den fjerde i tronarvefølgen efter kronprinsesse Victoria, prinsesse Estelle og prins Carl Philip.
 
Prinsessen er uddannet kunsthistoriker og arbejder ved World Childhood Foundation i USA. Hun er bosat i New York.
/ritzau/
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu