Royalist om prins Henrik: -Han var elsket blandt danskerne

19. februar 2018 20:32 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk

Prins Henrik døde den 13. februar. Han blev 83 år.

Prins Henrik sov stille ind om aftenen den 13. februar.

Tom Andkjær fra Kolding, tidligere sanger – nuværende blogger og forfatter, er royalist. Han fortæller til Kendte.dk:

– Jeg synes det er utroligt trist at han er død. Han var et farvestrålende indslag. Jeg kunne rigtig godt lide prins Henrik, men det var ikke altid jeg forstod ham. Nogle synes jeg også han var en tosse. Men grundlæggende holdt jeg meget af ham, fordi jeg netop synes, han var det fantastiske indslag, siger Tom Andkjær til Kendte.dk.

Prins Henrik var elsket

Siden prins Henriks død har mange danskere taget del i at hylde ham.

Desuden har danskere siden lørdag kunne tage afsked med prins Henrik, der ligger på castrum doloris i Christiansborg Slotskirke:

– Det beviser jo, at prins Henrik var elsket blandt danskerne. Pressen har tit været efter ham, men det er medierne jo. Efter dem, der tør sige sin mening. Jeg synes det er smukt, det der er foregået de seneste mange dage og den måde, som danskerne har taget afsked med ham på, fortæller Tom Andkjær og fortsætter:

– Jeg tror et eller andet sted, at prins Henrik var klar over, at han var elsket blandt danskerne. Og jeg tror egentligt, at prinsen var ligeglad med, hvad Ekstra Bladet og andre medier skrev om ham. Han var, som han var. Selvfølgelig har der nok været nogle ting, som har såret ham. Men grundlæggende tror jeg, at prins Henrik var ligeglad.

Fantastisk opbakning

Tom Andkjær synes, at det er fantastisk at se den opbakning, som prins Henrik nu får:

– Jeg ville da ønske han kunne se det. Jeg tror han ville være glad og stolt over, at så mange er dukket op, forklarer Tom Andkjær.

Prinsen bisættes tirsdag

Tirsdag formiddag skal prins Henrik bisættes i Christiansborg Slotskirke, hvor 60 gæster er inviteret.

Bisættelsen sendes både på DR1 og TV2:

– Det skal jeg naturligvis se, såvidt det er muligt. Jeg skal jo også passe mit arbejde, slutter Tom Andkjær.

Prins Henrik blev 83 år.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu