ANNONCE

Royalt besøg: Kongehuset på hårdt arbejde

18. september 2019 17:29 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Det royale besøg fra det svenske kronprinsessepar har et yderst stramt program.

Det svenske kongehus har været i Danmark i de seneste dage, hvor der har været et mere end pakket program.

I løbet af onsdagen har det danske og det svenske kronprinsepar nemlig haft tre officielle arrangementer, hvor de har været ude at opleve, hvad for en størrelse Danmark er i forskellige henseener.

Klokken 10.30 startede dagen for Frederik, Mary, Victoria og Daniel, da de dragede til en innovations og start up-messe i Øksnehallen. Årets tema til arrangementet har været Mental Health, Ecosystems, Global Conservation, Breakthrough og Emerging Technologies.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Det har altså været en bred vifte af interessante emner som de royale har haft mulig for at dykke ned i og lade sig inspirere af.

Skiftende landskab

Hvor dagens første punkt bød på teknologi i stridestrømme og snak om start up-virksomheder, så har dagens andet besøg haft en lidt anden karakter. Her var det nemlig blot kronprins Frederik og kronprinsesse Victoria, der slog vejen forbi Amager Bakke.

Her fik de to royale syn for sagen, da de så fremtidens forbrændingsanlæg i aktion, men Amager Bakke er så meget mere end et moderne forbrændingsanlæg. Det er måske mest af alt kendt for at være en rekreativ bakke, hvor man både kan vandre, klatre men også stå på ski.

Men mens de to tronarvinger besøgte energianlægget Amager Bakke, så havde kronprinsesse Mary og prins Daniel valgt at tage turen til Nordfløjen på Rigshospitalet.

Under det stort anlagte besøg på Rige var der også deltagelse af den svenske socialminister Lena Hallengren og den danske sundhedsminister Magnus Heunicke. Den nye nordfløj på Rigshospitalet åbner officielt til januar, men det holdt altså ikke de royale fra at få et glimt af sygehusets nye fløj.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu