Rumænsk lastbilchauffør var stanghamrende Bacardi: Her er hans straf

29. november 2018 22:40 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

En rumænsk lastbilchauffør, der blev taget med en skyhøj promille, har nu fået frakendt sit kørekort og er udvist af landet.

Rumænsk lastbilchauffør var stanghamrende Bacardi: Her er hans straf
2,58. Så høj var promillen hos en lastbilchauffør. Foto: Colourbox.

En rumænsk lastbilchauffør blev den 31. oktober anholdt, efter han havde forsøgt at køre lastbil med en vanvittig promille på 2,58.

Og havde det ikke været for to forbipasserende kvinder, kunne det have endt mere end almindeligt galt. Det har Newsbreak.dk tidligere skrevet om. De to vakse kvinder kørte den dag ved 15-tiden på motorvejen, da de ville overhale en lastbil. Men i samme øjeblik trak lastbilen over i deres vognbane og var ved at presse deres bil ud i midterrabatten.

De besluttede i stedet at lægge sig bag lastbilen, hvorfra de kunne se, at den slingrede voldsomt og fyldte flere vejbaner.

De ringede derfor efter politiet, mens de kørte efter bilen, som de fik standset på Stålvej, hvor de fik kontakt til chaufføren, som virkede meget fuld.

Manden fik mandag sin dom, og den lød på 30 dages ubetinget fængsel, 1000 kroner i bøde, tre års ubetinget frakendelse af kørekortet og udvisning med indrejseforbud i fire år. Manden sidder fortsat varetægtsfængslet med henblik på at udvisningen effektueres. Det skriver Østjyllands Politi.

Omalkohol.dk skriver på sin hjemmesider om promiller:

2,0: promille: Udtalte forgiftningssymptomer, manglende selvkontrol.
3,0 promille: Man har manglende kontrol med for eksempel urinblæren, og man kan blive bevidstløs.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu