Russere ville have Samba tilbage

4. marts 2013 08:55 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Russere ville have Samba tilbage
Billede mangler

I januar måned betalte Premier Leagues bundprop, Queens Park Rangers, 110 millioner kroner for den stærke midterforsvarer Christopher Samba. Dermed blev Samba det dyreste indkøb i London-klubbens historie

 

Samba blev hentet i den hovedrige russiske klub Anzhi, men eventyret i London var meget tæt på at blive en særdeles kort fornøjelse for congoleseren. 

Få uger efter hans skifte fra russisk fodbold til Premier League, var Chris Samba nemlig meget tæt på en returbillet østpå. Det var han, da en anden russisk klub, Zenit Skt. Petersborg, på uortodoks manér valgte at byde stort på ham. 

Det russiske transfervindue lukkede ikke før i sidste uge, og derfor havde Zenit muligheden for at byde på Samba, selv om det internationale vindue klappede i for snart fem uger siden.

 FIFA har regler for, hvor mange klubber en spiller må optræde for i løbet af en sæson, men de regler formåede klubben ifølge engelske Daily Mirror at omgå. Det åbnede døren for det opsigtsvækkende bud, men buddet, der var højere end de 110 millioner kroner, QPR betalte, blev afvist.  

– Vi fik et bud på Samba på dagen, hvor det russiske transfervindue lukkede, men vores formand sagde nej til det. Buddet var højere, end hvad vi betalte for Samba, siger QPR-manager Harry Redknapp. 

Chris Samba har spillet fuld tid for Queens Park Rangers, siden skiftet fra Anzhi i januar måned. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu