Rutinekontrol af køretøj førte til vild biljagt

10. august 2017 14:24 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Flugtbil påkørt af politiet to gange.

Rutinekontrol af køretøj førte til vild biljagt
Jagten gik blandt andet gennem Gersagerparken. Foto: Google Maps.

Betjente fra Midt- og Vestsjællands Politi fik natten til torsdag deres sag for, efter at de havde forsøgt at standse en bil i en rutinemæssig kontrol. Det oplyser politiet i døgnrapporten for kredsen.

Betjentene lavede et rutinetjek af en personbil, der kørte på Lillevangsvej i Greve. Det blev oplyst, at bilejeren var efterlyst af politiet, og at vedkommende intet kørekort havde. Man forsøgte nu at standse bilen, hvilket fik bilisten til at øge farten.

Politiet satte efter og under forfølgelsen, der blandt andet gik via Hundige Centervej, blev der kørt over 100 kilometer i tilmen. På vej mod området Gersagerparken blev bilen påkørt af en patruljevogn, hvilket dog ikke fik den til at standse.

Bilen fortsatte derimod ind i netop Gersagerparken, hvor den igen blev påkørt af en patruljevogn, hvilket heller ikke fik den til at standse. Bilen blev efterladt i et buskads, og tre personer stak af til fods.

De tre personer slap væk fra politiet, skønt man ledte intenst i området. Politiet forsøger nu at finde ejeren af bilen for at få føreren af bilen identificeret.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu