ANNONCE

Ryd op i skabet: Syv ting du skal smide ud lige nu

31. marts 2020 11:17 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Mangler du noget at lave i disse corona tider? Så kan du jo rydde ud i dit skab. Vi har samlet syv ting, du burde smide ud alligevel.

Du har massere af tid for tiden og du vil gerne bruge den effektivt. Men hvordan kan du lige gøre det?

En ting, du kan give dig i kast med, er at rydde ud i dit skab. At organisere ens skab er noget, de færreste af os har tid til eller prioriterer i hverdagen. Men det er nu alligevel ret lækkert, når det er gjort.

Artiklen fortsætter under videoen

For det første bliver det rarere at åbne skabet, fordi du får mere plads. For det andet bliver det mere overskueligt at se, hvad du rent faktisk har at vælge imellem om morgenen.

Det er rent win win.

Klik igennem galleriet ovenover for at se, hvilke syv ting du skal smide ud lige nu.

Hvordan kommer jeg af med mit tøj?

Så nu har du ryddet ud i dit skab, men hvad gør du så nu?

Det slidte og grimme tøj skal i en genbrugscontainer for stof. Men hvis du har noget tøj, der er pænt, har du flere muligheder for at give det nyt liv.

Du kan give det til nogen, du kender eller aflevere det i en genbrugsbutik. Hvis det er rigtig pænt, kan du måske endda sælge det videre og tjene lidt penge.

Hvis du vil sælge dit tøj, kan du gøre det på forskellige online sider som Trendsales. Men du kan også gøre det på Den Blå Avis eller Facebook. Sidst men ikke mindst er der steder, hvor du kan bytte tøj. Det vil sige, at du kan få noget nyt i bytte for det tøj du indleverer.

Kilde: Cosmopolitan.com

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu