Løvenkrands rystet: Frarøvet ur ved højlys dag

6. februar 2013 15:31 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Løvenkrands rystet: Frarøvet ur ved højlys dag
Billede mangler

Peter Løvenkrands er rystet, efter han sidste torsdag blev overfaldet af to mænd uden for sit eget hus ved højlys dag. 

 

Mændene tvang Løvenkrands til at udlevere sit ur til en værdi af 270.000 kr. og forsøgte også at flå hans vielsesring af fingeren, men det mislykkedes. Derefter stak de af. Selv om Løvenkrands er uskadt, så lægger han ikke skjul på, at det var en ubehagelig oplevelse. 

– Man er da rystet efter sådan en episode. Jeg synes, det værste er, at det sker klokken 14.00 om eftermiddagen foran ens hus. Jeg har det godt, og der er ikke sket mig noget, men det er da noget, der har rystet hele familien, forklarer Peter Løvenkrands. 

Han fortæller, at han var kørt igennem porten til sit hus i Birmingham, da to mænd hoppede over hegnet og truede ham til at udlevere uret. 

– De havde ikke våben, men jeg er stadig glad for, at jeg bare gav dem, hvad de bad om. Jeg er kun lykkelig for, at jeg ikke havde mine børn med i bilen. Det gør noget ved én, når sådan noget her sker i, hvad man troede var trygge omgivelser, forklarer Løvenkrands. 

Det engelske politi mener, at tyvene har forfulgt Løvenkrands i et stykke tid.

– Der er meget få, der kender til det ur. Jeg fik det i julegave, og jeg synes bestemt ikke, at jeg har rendt rundt og flashet det alle mulige vegne. Det er lidt ligesom en film, hvis de har fulgt efter mig i noget tid og ventet på det rette tidspunkt på at slå til, siger Peter Løvenkrands. 

Episoden har også ført til, at Løvenkrands fremover vil tænke sig endnu mere om for at øge sikkerheden omkring sig selv og familien. 

– Det er ligesom første gang, jeg oplever sådan noget her. Man kan jo godt sige, at der altid er en risiko ved sådan noget, når man har et profileret job som mit. Men jeg synes heller ikke, at de skal have lov til at ødelægge mit liv og gøre, at man ikke kan have et dyrt ur på eller lignende. Jeg vil da tænke lidt mere over sikkerheden fremover og lige være lidt mere opmærksom på omgivelserne.

– Men de får heller ikke lov til at holde mig og min familie fra at gå ud og gøre, hvad vi vil, siger Peter Løvenkrands.  

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu