ANNONCE

S-borgmestre: Helle åbner for trafikdebat

4. januar 2012 17:56 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
S-borgmestre: Helle åbner for trafikdebat
Billede mangler

For første gang letter de presset på statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) i den ophedede debat om betalingsringen.
Helle Thorning-Schmidt har i månedsvis været under hård beskydning fra sjællandske S-borgmestre, fordi de mener, at den stort anlagte betalingsring rundt om København vil skubbe trafikale problemer ud i deres respektive kommuner.
Men S-borgmestrene vejrer nu luft, efter at statsministeren tidligere onsdag indrømmede, at betalingsringen ikke var perfekt.
“Jeg har sådan set haft en forventning om, at min partiformand og min statsminister havde samme fornemmelse i maven, som jeg havde; at den her betalingsring, som partiet er kommet så galt af sted med siden valget, var en ommer,” siger Herlev-borgmester Thomas Gyldal Petersen (S) til Newspaq.
I Roskilde glæder borgmester Joy Mogensen (S) sig også over, at statsministeren erkender, at der er problemer med betalingsringen.
“Jeg lægger meget mærke til, at hun siger, at det har jo aldrig handlet om betalingsringen for betalingsringens skyld. Det handler om at få løst trængslen og få investeret i den kollektive trafik,” siger Joy Mogensen til Newspaq.
Hun opfatter statsministerens udtalelser som en invitation til dialog omkring betalingsringen.
“Jeg synes, at det er stærkt, at vi har en statsminister, der gentænker hele processen og inviterer til dialog,” siger Joy Mogensen.
“Hun har været opmærksom på bekymringerne, og hun har fulgt debatten, og hun ser frem til at debattere nøjere med de repræsentanter, der er,” siger hun til Newspaq.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu