S: Hizb ut-Tahrir er en kriminel organisation

14. april 2013 13:26 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
S: Hizb ut-Tahrir er en kriminel organisation
Billede mangler

Lars Aslan Rasmussen (S), der er socialdemokratisk socialordfører i Københavns Borgerrepræsentation, opfordrer folk til at blive væk fra søndagens stormøde, som Hizb ut-Tahrir holder i Nørrebrohallen under overskriften »Hvordan løser islam bandekriminalitet?«.

 

»Det er folk, der selv går ind for vold. Det er en kriminel organisation, der er dømt for at gå ind for at slå danske jøder ihjel og for at opfordre til mord på statsministeren,« siger Lars Aslan Rasmussen til Berlingske Nyhedsbureau og uddyber:

»Det er de mennesker, der skal fortælle andre, at de ikke skal være med i bandemiljøet. Det er helt grotesk. Om man er med i Hizb ut-Tahrir eller en bande, er to alen ud af samme stykke«.

Mens Lars Aslan Rasmussen ikke kunne drømme om at deltage i mødet, har den københavnske beskæftigelses- og integrationsborgmester, Anna Mee Allerslev (R), meldt sin ankomst.

»Det, synes jeg, er mærkeligt. De (Hizb ut-Tahrir, red.) er nogle forfærdelige mennesker. Jeg synes, det eneste, man kan møde dem med, er ved at ignorere dem alt det, man kan,« siger han.

Spørgsmål: Hvad er det for et signal, Anna Mee Allerslev sender ved at deltage i mødet?

»Jeg tror egentlig, at hun og jeg har samme tilgang til problematikken omkring Hizb ut-Tahrir. Jeg tror, at hun bryder sig ligeså lidt om dem – jeg har bare ikke lyst til at være sammen med dem,« siger Lars Aslan Rasmussen, der gerne ser organisationen forbudt i Danmark.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Hizb ut-Tahrir.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu