S-medlemmer:Thornings spindoktor er Kloge-Åge

18. marts 2012 11:02 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
S-medlemmer:Thornings spindoktor er Kloge-Åge
Billede mangler

Mangel på socialdemokratisk forståelse. Sådan lyder blot ét kritikpunkt fra en alenlang liste, som kun har ét formål: At udstille Helle Thorning-Schmidts spindoktor, Noa Redington, som et inkompetent fjols.
Kritikken kommer ikke fra fjenderne, men fra vennerne; fra medlemmer af den socialdemokratiske folketingsgruppe og lokalformænd i partiet. Det skriver Berlingske Tidende søndag.
“Det kan godt være, at han har læst på et fint, amerikansk universitet og kan mange fremmedord, men den Kloge-Åge-dimension er altså ikke tilstrækkelig, når Thorning skal nå de socialdemokratiske vælgere,” siger et anonymt folketingsmedlem fra Socialdemokraterne til avisen.
Noa Redington beskyldes for at iscenesætte sin minister alt for defensivt; beskyldes for ganske enkelt ikke at klæde hende på til at møde pressen med en nuanceret forståelse af, hvordan det politiske billede er, men blot at udstyre hende med hule on-liners. Blottet for egentlig indhold.
Et eksempel var pressemødet dagen før, betalingsringen måtte lade livet. Her gentog Thorning-Schmidt igen og igen og igen samme tomme sætning: “Der kommer en god løsning i morgen.”
“Hun skulle sparke til ham og sige: Nu må du tage dig sammen, ellers er du fyret,” lyder det fra Sonja Thybo Thomsen til Berlingske Tidende. Hun er formand for Socialdemokraterne i Himmerlandskredsen.
Som den eneste topminister har Helle Thorning-Schmidt valgt kun at have én rådgiver. Noa Redington. Alle andre ministre i regeringens koordinationsudvalg har to rådgivere.
Det var ikke muligt for Newspaq at få en kommentar til kritikken fra Noa Redington. Han havde slukket sin telefon.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu