S-minister modtog kremeret hund med posten

7. marts 2013 09:35 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
S-minister modtog kremeret hund med posten

Fødevareminister Mette Gjerskov (S) fik i den graf uventet post onsdag. Selv var hun ikke til stede på ministerkontoret, men da ansatte åbnede hendes post, var det ikke udkast til lovforslag og andre vigtige sager, som lå i konvolutterne, men derimod resterne af en død hund. Det skriver bt.dk.

 

»Har modtaget asken fra en kremeret hund med posten på kontoret i dag. Hmmm…,« skrev Mette Gjerskov onsdag aften på sin Twitter-profil.

Det vides ikke, hvorfor fødevareministeren modtog den kremerede hund med posten. På Facebook har en person taget ansvar for gerningen, men det er endnu ikke bekræftet, at det er virkeligt er den pågældende, der står bag.

Fødevareminister Mette Gjerskov er ansvarlig minister for hundeloven, som har fungeret i tre år. Loven har i den seneste tid været genstand for voldsom debat – senest efter at schæferhunden Thor stod til aflivning efter at have bidt en anden hund.

I januar fortalte Mette Gjerskov til DR, at hun stod fast på behovet for at kunne aflive en bidsk hund.

Fødevareminister Mette Gjerskov vil gerne have hundesagkyndige med til at evaluerer loven, men hun fastholder, at der er brug for regler på området.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu