ANNONCE

S: Ole Sohn-jagt sker i borgerlige medier

3. januar 2012 16:31 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
S: Ole Sohn-jagt sker i borgerlige medier
Billede mangler

Socialdemokraterne sukker højlydt over seneste kapitel i sagen om Ole Sohns (SF) kommunistfortid. Og retter en arg kritik af afsenderne.
Dansk Folkeparti fremsætter et beslutningsforslag om, at Danmark skal anmode Moskva om adgang til de kommunistiske arkiver. Socialdemokraternes politiske ordfører synes, at sagen nu er blevet blæst endegyldigt ud af proportioner.
“Det er ikke en debat, der findes i nogen som helst andre medier i verden. Den findes primært i de borgerlige danske medier, og når de siger, at det skader Danmarks omdømme i verden, er det ganske enkelt forkert,” siger Magnus Heunicke (S) til Newspaq.
Han mener, at debatten om Ole Sohn er et udtryk for krampetrækninger fra det nu afgåede VKO-flertal.
“I jagten på et politisk projekt er det sjovt, at det er noget af det, der fortsat kan binde Dansk Folkeparti og Venstre sammen,” siger den politiske ordfører.
Både Enhedslisten og Liberal Alliance har sagt klart nej til DF’s beslutningsforslag. Ifølge Heunicke skyldes det, at der ikke er mere i sagen.
“Efterhånden har det fået karakter af et forsøg på at tale en heksejagt op. Det er uskønt, og det skyldes nok, at projektet som VKO stod sammen om, er meget svært at få øje på i dag,” siger han.
Den socialdemokratiske politiske ordfører er dog sikker på, at historierne om Ole Sohns fortid snart vil klinge af.
“Jeg tror, befolkningen er ved at blive træt af det her. Når jeg snakker med folk, så går de op i, hvordan vi får Danmark ud af krisen, ikke hvad der skete for 20 år siden,” slutter Magnus Heunicke til Newspaq.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu