S: Tesfayes skifte har ligget i luften i noget tid

27. januar 2013 18:32 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
S: Tesfayes skifte har ligget i luften i noget tid
Billede mangler

Matthias Tesfaye har meldt sig ud af SF og ind i Socialdemokraterne, og det vækker begejstring hos Socialdemokraterne.

 

Sådan skriver Matthias Tesfaye søndag aften på sin Facebook-profil og tilføjer, at han »er stolt af at blive en del af Socialdemokraternes fællesskab«.

Hos Socialdemokraterne byder man Tesfaye velkommen på holdet.

– Det er dejligt, at en skarp samfundsdebattør som Tesfaye nu bakker op om de socialdemokratiske værdier og kaster sig aktivt ind i kampen for os. Så jeg byder ham velkommen i Socialdemokratiet, siger Lars Midtiby, partisekretær for Socialdemokraterne, til Berlingske Nyhedsbureau.

Tesfayes skifte til Socialdemokraterne kommer ikke bag på partisekretæren, fortæller han.

– Det har ligget i luften i noget tid, så jeg vil ikke sige, at det kommer som en overraskelse, siger han med henvisning til de mange spekulationer, der har været omkring Tesfayes mulige skifte fra SF til S i den seneste tid.

Partisekretæren vil ikke spekulere i, om den nyankomne murersvend er manden, der kan appellere til nogle af de arbejdervælgere, som Socialdemokraterne har tabt i de senere år.

– Det er for tidligt at sige noget om. Nu har han meldt sig ind i partiet ude i en kreds på Amager, så lad os nu lige i første omgang lade det være ved det. Det andet er for spekulativt, siger han.

Socialdemokraternes politiske ordfører, Magnus Heunicke, hilser også Tesfaye velkommen.

– Velkommen hjem, skriver han således i en kort besked til Tesfaye på Twitter.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu