S vil have DLF til at rette i lærervideo

14. marts 2013 07:01 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
S vil have DLF til at rette i lærervideo
Magnus Heunicke (S). Foto: Facebook.

Politisk ordfører Magnus Heunicke (S) vil have Danmarks Lærerforening (DLF) til at rette i en kampagnevideo, der viser en forælder, som er bange for, hvad der sker, når skoledagen bliver fra otte til 16.

 

»Det er god stil, at når man har erkendt, at personerne ikke har været briefet ordentligt, at man så retter sine fejl. Det synes jeg også, at lærerforeningen burde gøre,« siger Magnus Heunicke.

Kampagnevideoen fra Danmarks Lærerforening viser en forælder, der er bange for, at hendes børn mister deres fritid, hvis skoletiden i en heldagsskole bliver helt til klokken fire om eftermiddagen.

Timetallene i regeringens reformudspil »Gør en god skole bedre« lægger imidlertid op til skolegang for 0. til 3. klasse fra klokken otte til 14, for 4. til 6. klasse fra klokken otte til 15 og for 7. til 9. klasse fra klokken otte til 15.30.

»Nu er det dét, vi skal diskutere i stedet for det, der betyder noget. I virkeligheden er der mange børn, der kommer til at blive undervist fra otte til 16,« siger lærerforeningens formand Anders Bondo Christensen. Han påpeger, at skiftende arbejdstider vil betyde, at timetallet vil være stabilt. Det forhold betyder, at tidspunkterne for skolegangen vil variere og dermed give undervisning fra otte til 16 nogle dage.

»Det er igen sådan en afledningsmanøvre, der i stedet for at diskutere det reelle indhold handler om nogle bagateller. Jeg synes, det er ærgerligt, fordi vi sagtens kunne have en seriøs diskussion omkring, hvordan vi sikrer en god folkeskole,« siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu