Så billigt henter AGF Lasse Vibe

28. januar 2013 22:37 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Så billigt henter AGF Lasse Vibe
Billede mangler

AGF ventes at udløse billig frikøbsklausul på Lasse Vibe, der er tiltænkt som afløser for Aron Jóhannsson.

 

Den giftige kantspiller kan meget snart være tilbage i AGF, som han forlod i 2009. Siden har Vibe udviklet sig til en profil i Superligaen og desuden været omkring A-landsholdet.

Ifølge sporten.dks oplysninger har Lasse Vibe en frikøbsklausul på knap 2,1 mio. kr. i kontrakten med Sønderjyske, og den er AGF altså i gang med at gennemtvinge.

For AGF vil det være et scoop i og med salget af Aron Johannsson til AZ for 13 mio. kr. ventes offentliggjort en af de kommende dage. Der skulle kun mangle de sidste formaliteter, før hollænderne præsenterer den islandske superliga-topscorer.

Det er ikke engang en måned siden, at Sønderjyske forlængede kontrakten med Lasse Vibe, men det var et krav fra Vibe-lejren, at han kunne gå, hvis der kom et bud over 2 mio. kr.

– Pt. er der ikke nogen henvendelser på vores spillere. Men vi ved jo godt, at det kan gå lynhurtigt, det kan jo nærmest ændre sig fra time til time. Så vi kigger på det, hvis der sker noget, sagde Sønderjyskes sportschef Ole Nielsen til bold.dk søndag omkring rygterne om AGF-interessen i Lasse Vibe.

AGFs sportschef Brian Steen Nielsen ser angiveligt Vibe som en spiller, der kan dække flere pladser i offensiven, og derfor vil man ikke hente en anden direkte angriberafløser for Aron Johannsson.

Der mangler dog stadig nogle personlige forhandlinger og videre snak med Sønderjyske, før skiftet kan blive en realitet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu