Så er Emilie Turunen også socialdemokrat

20. marts 2013 14:49 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Så er Emilie Turunen også socialdemokrat
Billede mangler

Jesper Petersen (S) er blevet indstillet til en plads i den socialdemokratiske folketingsgruppe, og nu er Emilie Turunens (S) skifte fra SF til Socialdemokraterne også fuldendt.

 

Emilie Turunen, der indtil i dag var medlem af Europa-Parlamentet for SF, er blevet optaget i den socialdemokratiske gruppe i parlamentet.

»Nu har de danske socialdemokrater i EP enstemmigt vedtaget at optage Emilie Turunen. Nu mangler blot det europæiske S. Stort velkommen,« skriver medlem af Europa-Parlamentet Christel Schaldemose (S) på Twitter.

Sidste år meddelte Emilie Turunen, at hun ville stille op til Folketinget for SF. Nu er hun altså socialdemokrat, men hun har endnu ikke besluttet, om hun vil forsøge at blive folketingskandidat for sit nye parti.

»Det er ikke afgjort, om jeg stiller op til folketingsvalget. Jeg er trådt ind i Socialdemokraterne fuldstændig uden nogen forudgående aftaler. Og så må vi se, hvad der kan komme,« siger Emilie Turunen til Altinget.dk.

Til gengæld ligger hendes beslutning om at forlade Europa-Parlamentet efter næste valg fast.

»Det hænger sammen med en masse private overvejelser. Så jeg genopstiller ikke til Europa-Parlamentet,« siger Turunen til netmediet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu