Så mange Mercedes-Benz’er vil Post Danmark have

30. januar 2013 19:19 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Så mange Mercedes-Benz’er vil Post Danmark have
Det er Mercedes Benz-elbiler som denne Post Danmark nu modtager 50 styk af. Foto: Berit Hvassum.
Post Danmark

Det er Mercedes Benz-elbiler som denne Post Danmark nu modtager 50 styk af. Foto: Berit Hvassum.

De kommende måneder tager Post Danmark imod 50 nye eldrevne varebiler fra Mercedes-Benz af modellen Vito E-Cell.

 

Den historisk store ordre på el-varebiler udløber af Post Danmarks forsøgsordning med el-biler på Bornholm, som nu udbredes til hele landet.

 

Der bliver skrevet historie, når Mercedes-Benz i løbet af foråret leverer ikke mindre end 50 eldrevne Vito E-Cell til Post Danmark.

”Ordren på de 50 Vito E-Cell er den største samlede ordre af denne type bil i Europa, og det vidner om, at det danske marked er parat til elbiler i fuld skala”, fortæller Markus Denzler, salgsdirektør for Mercedes-Benz erhvervsbiler i Danmark og Sverige.

Aftalen med Post Danmark markerer næste skridt i et succesfuldt samarbejde, der begyndte tilbage i 2011 som et forsøg med eldrevne postbiler på Bornholm.

”Vi er både glade og stolte over, at det er lykkedes os at udvide vores samarbejde med Post Danmark. Forsøget med Vito E-Cell på Bornholm har været så stor en succes, at Post Danmark nu har taget skridtet fuldt ud og udbredt ordningen til alle dele af landet”, siger Søren Christensen, der er salgschef for Mercedes-Benz varebiler i Danmark.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu