Så meget får Fischer i lønstigning

16. februar 2013 11:54 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Så meget får Fischer i lønstigning
Billede mangler

Ifølge den hollandske avis De Telegraaf har Viktor Fischer og Ajax Amsterdam underskrevet en ny kontrakt, som binder parterne indtil 2017. Forhandlingerne har stået på et stykke tid, og eftersom interessen fra nogle af de største klubber i verden er steget, har Ajax været interesseret i at få lukket den nye aftale med Fischer.

 

Ifølge Ekstra Bladet har Ajax Amsterdam strukket sig så langt i forhandlingerne, at de har givet Viktor Fischer fire gange så meget i løn i forhold til hans tidligere kontrakt. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger går 18-årige Fischer fra at tjene 1-1,5 mio kroner om året til at tjene 5,2 millioner kroner om året. En ganske pæn løn for en ung mand i gymnasiealderen.

Den danske angriber kunne dog formentlig have tjent flere penge ved at skifte til Premier League eller Primera Division, hvor lønningsniveauet generelt er højere. Viktor Fischer har dog valgt at fortsætte sin udvikling i Ajax, som er kendt for at udvikle store talenter til store profiler.

Fortsætter Fischer sin udvikling kommer han i fremtiden til at se endnu større tal på sin lønseddel. Indtil da må han nøjes med omkring 5,2 millioner om året for at spille fodbold.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu